Waarom jij vindt dat ik veranderd ben

Jarenlang heb ik mij een slag in de rondte gewerkt voor ontzettend veel hardwerkende freelancers, kleine zpp’ers en andere zelfstandigen die zich op hun beurt ook een slag in de rondte werken.

Het was een leuke tijd, waarin ik veel mensen heb leren kennen. Heel wat zelfstandigen heb ik geholpen en geïnspireerd om volgende stappen te zetten in hun zichtbaarheid en de groei van hun bedrijf.
Iedere keer was mijn doel de professionaliteit en expertise van kleine ondernemers krachtig te laten zien, zodat zij de beste klanten zouden aantrekken. Een fantastisch resultaat waar ook heel wat klanten van genoten hebben.
Ik had er nog jaren mee door kunnen gaan. Maar… ik stop er nu mee en ik neem niet meer van iedereen opdrachten aan.

Wat is er veranderd?

Mijn klanten waren vaak mensen die mij een opdracht gaven, zodat zij – met alle respect – zelf achterover konden leunen. Ik wil juist werken met mensen die ondernemen en samen willen werken op hoog niveau. Daar hoort bij dat je samen en actief aan de slag gaat om resultaat te bereiken. In mijn ogen is dát ondernemen.
Mijn klanten waren vaak mensen die zo’n hoge ambitie niet hadden. Ze kwamen af op de lage prijzen. Maar ik wil werken met mensen die – net als ik ooit – tegen eigen grenzen oplopen, vastlopen in de groei van hun bedrijf en (onbewust) in parkeerstand zijn gekomen. Die misschien onzeker zijn, maar barsten van de meest mooie ideeën en overtuigd zijn van hun waarde, en dat nu ook prachtig willen gaan uitdragen.

Ik wil werken met mensen die verder willen komen met hun missie en groter durven denken

Nu ik dit met anderen deel blijkt dat dit voor velen een brug te ver is. Hoe kan het dat ik maar zo weinig van deze mensen als klant had?
Ik was te veel gericht geweest op VEEL opdrachten, een LAGE prijs, en vooral VERGAT ik mijzelf waardoor ik uiteindelijk ook de kwaliteit van mijn diensten vergat. Vooral dankzij de investering in een goeie business coach, besef ik mij nu dat het voor mij erg prettig is om me te richten op ÉÉN duidelijk aanbod, zodat ik dieper op het onderwerp in kan gaan. Een aanbod voor de JUISTE mensen, die professionaliteit willen uitstralen en harder willen groeien naar hun doel of missie.
En dat is wat ik nu doe als personal brand designer & coach met Buro89: met en voor mensen die op hoog niveau willen ondernemen, die met hun missie de wereld een beetje mooier kleuren.
Tot mijn grote plezier heb ik de eerste opdrachten al binnen.

Spreekt het je aan? Of schrikt het je af? Voor als het je aanspreekt: houd mijn e-zine in de gaten, ik ga vanaf deze zomer ook webinars geven voor ondernemers die vastlopen in hun groei.

Liefs,
Anne

PS. Als dit je aanspreekt, en je wilt ook voor jouw missie de beste klanten aantrekken en flink meer omzet kunnen maken: meld je dan aan voor een gratis strategisch gesprek. Ik help je graag.