Zij gingen je voor..!

“Ik kan nu een hogere prijs vragen en lever veel meer waarde.”

“Mijn omzet is dankzij deze training structureel verviervoudigd, zonder dat ik hier harder voor moet werken.”

“Voor ik deel nam aan het CAPS program liep ik vast. Ik verdiende niet genoeg om rond te komen, terwijl ik wel lange dagen aan het werk was. Er was geen tijd of geld om op vakantie te gaan. Ik zat op het randje van burn-out.
Ik had al eens geïnvesteerd in een online programma van een coach. Veel van geleerd maar ik miste het stukje persoonlijke begeleiding, en specifieke ideeën en tips voor de grafische branche. Ik kon voor veel dingen de vertaling niet maken naar mijn situatie.

Dankzij het CAPS programma heb ik nu enorm veel zelfvertrouwen! Anne heeft mij geholpen met mijn aanbod, ik geloof nu ook echt in mijn aanbod. Het programma is ook een fijne stok achter de deur om buiten mijn comfortzone te gaan en stappen te zetten. Daarnaast ben meer omzet gaan draaien. En hopelijk snel nog veel meer…!

De online begeleiding zorgt voor accountability. Ik vind de Q&A sessies ook heel waardevol. Er is voldoende aandacht en tijd is om mij persoonlijk te begeleiden.”

Annemiek van Luinen

Jessica de Jong

Dankzij Anne haar hulp ging er voor grafisch ontwerper Jessica de Jong een nieuwe wereld open. Ze stapte over haar ongemak heen en ervaart nu vrijheid en financiële rust doormiddel van haar bedrijf.

Klaar met jezelf klein te houden?

Transformeer in 6 maanden naar…

zonder gêne meer vragen voor je werk;
… je tijd optimaal gebruiken;
… en eenvoudiger deals sluiten;
… zonder stress groeien naar een jaaromzet van 70.000 – 100.000