De grafische branche is een wereld apart

webinar voor grafisch ontwerpers

Ruime ervaring in de grafische branche

Alweer bijna 10 jaar ben ik actief in de grafische branche. Als vormgever, maar daarnaast heb ik ook DTP & sign ervaring, was ik creatief ontwerper bij een reclame bureau, senior ontwerper bij groot concern en freelance designer voor een uitgeverij.
Dit combineerde ik met mijn eigen bedrijf, als grafisch ontwerper en branddesigner.

Tot dit in 2014 niet meer te combineren bleek. Dat had o.a. te maken met een werkgever die niet achter mijn (privé)keuzes stond. Toen mijn inkomen uit loondienst wegviel en ik alleen nog kon terugvallen op mijn inkomen als ondernemer, voelde ik mij wanhopig. Inmiddels kan ik zeggen dat dit het duwtje was wat ik nodig had, om te werken op een manier die goed is voor mijzelf en mijn klanten. Om te doen waar ik gelukkig van word. Maar toen voelde dat niet zo.

Wist je dat..?

De grafische branche is enorm aan het veranderen, wat mega kansen voor jou met zich mee brengt. Lees hier meer over mijn missie.

Je kunt mij NIET blijer maken dan met ijs! Gewoonweg bolletjes op een hoorntje. Heerlijk!

Mijn woorden zal ‘k niet snel ‘sugar coaten’. Ik zeg altijd wat ik denk en anders zegt mijn hoofd het wel voor mij.

Van designer naar businesscoach

Toen eenmaal de knop om was, durfde ik te dromen. Mijn angsten in de ogen aan te kijken en te gaan voor dát wat ik echt wilde; vrijheid. Een leven met ruimte om te leven. Omdat dit betekende dat ik moest groeien als ondernemer, investeerde ik in mijzelf. Deed allerlei trainingen en nam deel aan diverse coaching programma’s. Mijn bedrijf en zelfbeeld veranderden. Opdrachten waar ik eerst maar een paar honderd euro voor kreeg, kon ik nu aannemen voor een paar duizend euro. Ineens had ik tijd om de dingen die ik ook belangrijk vond, aandacht te geven. Heerlijk!

In mijn enthousiasme begon ik andere creatieve professionals te adviseren over hun onderneming. En zo zette ik voorzichtig de eerste stappen naar business coaching.

webinar boordevol inhoud en hulpmiddelen om u te helpen betere creatieve bedrijven op te bouwen

Geen designer meer

Terwijl ik mijn klanten leer hoe zij goed kunnen verdienen door ontwerper te blijven, ben ik zelf gestopt als designer. Begrijp me niet verkeerd: ik zou het liefst ontwerper én coach in 1 zijn. Het zijn twee skills waar ik enorm veel plezier uit haal en waar ik behoorlijk goed in ben (mag ik dat zeggen? Ja dat mag..!).

Maar, hoe kan ik jou nu als coach helpen met het binnenhalen van een prachtige deal en tegelijk als designer keihard je concurrent zijn?! Dat voelt niet fair. En daarom heb ik een keuze gemaakt; ontwerpen doe ik alleen nog privé.

Voorbeelden - vrij werk

Geboortekaart van onze zoon

Illustratie

Magazine – De Moppenvreter

Klanten aan het woord

Tijdens de boost kreeg ik veel inzichten. Ik kan gelijk actie ondernemen!

De Saturday Business Boost was nuttig, fijn met een kleine club mensen!

Dankzij de Saturday Business Boost heb ik weer inspiratie! Ook het sparren met andere ondernemers vond ik enorm waardevol.

Wat een fijne sfeer!

Handig op zaterdag!!

Dankzij de thuisopdracht werd mij al veel duidelijk. Maar ook tijdens de boost kreeg ik veel inzichten.

Deze Boost is een must voor iedereen in de creatieve branche!

De Saturday Business Boost is een echte aanrader voor creatieve ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen brengen en niet weten hoe!

Webdesigner Justin Picard wist dat er meer in hem zat. Dankzij de samenwerking met Anne krijgt hij de waardering die hij zocht. Justin is in korte tijd een gevestigde naam bij zijn doelgroep geworden.

“Ik had al eens geïnvesteerd in een online programma van een coach. Veel van geleerd maar ik miste het stukje persoonlijke begeleiding, en specifieke ideeën en tips voor de grafische branche.

“Ik kan nu een hogere prijs vragen en lever veel meer waarde.”

“Mijn omzet is dankzij deze training structureel verviervoudigd, zonder dat ik hier harder voor moet werken.”

Anne heeft me aan het denken gezet en ongemerkt uitgedaagd. Als je iets wilt leren, dan leer je het zeker van Anne!

Anne is puur, eerlijk en zo ontzettend goed in wat ze doet. Ze geeft zoveel kracht en toewijding mee in haar werk,

“Anne zorgt voor prachtige inzichten waar je zelf mee aan de slag kan. En omdat ze focused op het ontwerpvak en de creatieve sector, ben je super doelgericht bezig.”

“Ik vind het een hele toffe training. Mijn ogen gaan open voor dingen waar ik zelf niet zo gauw aan zou denken. Deze training is echt een aanrader!”

“Ik bereik nu de klanten die mijn werk waarderen en kunnen permitteren.”

“Anne geeft je inzichten en laat je keuzes maken die je anders leren denken.”

“Dankzij Anne gingen er deuren open waarvan ik dacht dat die op slot zaten!”

Bloemist & videograaf Marjolein Ouwehand loopt te vaak vast in een hoofd vol geniale ideeën. Dankzij een aantal inzichten van Anne haar kant,

Dankzij Anne haar hulp ging er voor grafisch ontwerper Jessica de Jong een nieuwe wereld open. Ze stapte over haar ongemak heen en ervaart nu vrijheid en financiële rust doormiddel van haar bedrijf.

Zet vandaag jouw eerste stap

Lid worden van de academy is gratis. Er staat direct een training voor je klaar die al veel ontwerpers duizenden euro’s extra omzet heeft opgeleverd. Ook staan er een aantal downloads klaar, die je zo van mij krijgt.