Het is tijd voor een revolutie

Het is tijd voor een revolutie in jou. Als je er op gaat letten, is het gek. Onze hele maatschappij is gebaseerd op een manier van leven uit de 19e eeuw. Om te kunnen leven in tijden van fabrieken. Lopende band werk. Hard leven. Zwaar werk.

De tijd waarin we nu leven is anders

De wereld is in korte tijd heel snel veranderd. Er wordt veel geautomatiseerd. De afgelopen 10 jaar zijn we van alles analoog naar bijna alles digitaal gegaan. Van OFFLINE naar ONLINE. We zijn veel individueler geworden. Zelfstandiger. Klanten dus ook en kunnen ook veel meer zelf doen. Iets moois maken: dat kunnen ze zelf al. (Tenminste, zij vinden het mooi.)

Mensen die goed zijn in een ‘fatsoenlijk vak’ worden overbodig. Maar 1 ding kan een robot niet; creatief zijn.

Vind je mijn visie inspirerend?

Huur mij in als spreker voor je event of seminar!

Onderwerpen waar ik veel over kan vertellen zijn o.a.: ondernemen als creatieve professional, zichtbaarheid, sales, de waarde van je werk. Ik hou van praktisch, to-the-point, interactie met het publiek en geef graag concrete tips.

Jij hebt een talent dat veel waardevoller is dan tijd

Daar zit het ‘m net. Jij kunt iets, wat uitzonderlijk is. Jij kunt oplossingen bedenken. Buiten de gebaande paden denken. Jij bent een meester in visueel manipuleren. Jij wéét HOE je iemands oog kunt dwingen om ergens naar te kijken. Jij voelt haarscherp aan wanneer iets raakt, of juist de plank misslaat. Dit zijn eigenschappen die in onze huidige, visuele wereld steeds belangrijker worden.

Waar de slager om de hoek vroeger ook een ontwerper nodig had, kan hij nu – dankzij opensource software zoals Canva – zelf aan de slag. We leven in een tijd waarin het kaf van het koren gescheiden wordt.
Wat ik jou gun is dat je mee kan groeien in deze ontwikkelingen.

Het is tijd dat je andere keuzes gaat maken

Kiezen voor een toekomst waarin je impact gaat maken, vanuit vrijheid. Wat jij doet als ontwerper is 10x belangrijker dan klakkeloos uitvoeren wat je opdrachtgever zegt. Je mag de leiding nemen. Zien dat een klant meer / iets anders nodig heeft. JIJ bent tenslotte de ontwerper. De expert.

Als creatieve geest kan je nu meer van waarde zijn dan een ontwerper voor je ooit heeft kunnen zijn.

Maar dat kan alleen als je je creatieve vermogens ook gaat zien als een rijkdom.

Ik wil dat jij de Kurt Cobain onder de designers wordt

Hoe fijn zou het zijn als je vrijheid kunt claimen als designer? Omdat het kan. Omdat je daarvoor kiest.

Toen ik mij besefte dat het allemaal begint of eindigt bij jezelf, de keuzes die je maakt, begon ik andere keuzes te maken. Ik transformeerde mijn bedrijf als vormgever radicaal. Nam alleen nog klanten aan die mij betaalden naar mijn creatieve waarde. Stopte met mijzelf klein te houden. En merkte de boost aan vrijheid & creativiteit die volgde. Dit gun ik elke ontwerper!

Het is mijn missie dat je de waarde van je creativiteit gaat omarmen. En gaat werken vanuit (financiële)vrijheid als zelfstandig ontwerper. Zodat jij de Kurt Cobain onder de designers wordt. De Yayoi Kusama van jouw generatie.

Waar wacht je nog op?

Lid worden van de academy is gratis. Er staat direct een training voor je klaar die al veel ontwerpers duizenden euro’s extra omzet heeft opgeleverd. Ook staan er een aantal downloads klaar, die je zo van mij krijgt.