Goed verdienen als ontwerper

Reacties van eerdere deelnemers:

“Dit is echt even wel een eye opener.”
Diverse inzichten opgedaan, dus aanrader.”
“Super interessant, heel herkenbaar. Dank je wel!”
“Fijn om deze dingen te horen vanuit de creatieve sector.

Boek direct je plek voor de gratis webinar
Goed verdienen als ontwerper


Dit ga je leren

​– Hoe ik mijn tarief verzevenvoudigde als ontwerper, zonder klanten weg te jagen
– Hoe jij de eerste stap kunt zetten naar een beter verdienmodel
– Welke 3 stappen er sowieso nodig zijn om je prijs te verhogen
goed verdienen als ontwerper

 
Zelf ben ik als ontwerper gestopt met uurtje-factuurtje en kon ik succesvol mijn diensten verkopen aan een high-end doelgroep. Hier kon ik niet alleen goed van verdienen, maar ook ontspannen ondernemen.
Ik heb lang gedacht dat ik vast zou zitten aan mijn uurtarief. Totdat ik ontdekte dat het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn om van 50 euro per uur naar 5000 euro per project te gaan. Tijdens de webinar deel ik hoe ik dit heb gedaan én hoe jij dit ook kunt doen.
 goed verdienen als ontwerper


Oja. Goed om te weten: er is NIETS te koop!


Mijn naam is Anne Kluijfhout

goed verdienen als ontwerper

Ik help grafisch ontwerpers hun omzet opschalen en te werken op een manier die goed is voor zichzelf én hun klanten. Alleen klanten waar je blij van wordt. Zonder het gevoel van ‘moeten’ en ‘druk’, ontspannen succesvol ontwerper zijn.

Zelf heb ik jaren ervaring in de grafische branche en nam o.a. opdrachten aan voor 5000 euro en meer. Deze principes deel met jou tijdens de webinar.


Let op: Er is geen opname, en er is niets te koop.