IRL is het nieuwe exclusief

Mis je ook het contact met anderen? Bij elkaar zijn. Verhalen delen. Koffie drinken. Plezier hebben. Samen iets doen. Verrassende plekken?!

Ja, dat kan ook allemaal via Skype en Zoom. Maar het is het net niet hè?

Mensen zien, verbinden, ruiken, voelen (ja, ja op afstand). Iemand aankijken en hetzelfde denken. 24 september gaan we dát dus doen en jij bent van harte welkom.

Dé dag voor ambitieuze creatives!

100% coronaproof én betaal terug garantie.

De mooiste ervaringen, verhalen en adviezen van top experts in 1 dag

Wat anderen over Anne zeggen

Anne heeft mij het vertrouwen gegeven om veel meer geld te vragen voor mijn werk – Marco, losse coaching

Anne heeft mij vooral geholpen met het aanbrengen van focus en helderheid, waardoor mijn omzet verhoogde. – Nicoline, 2 workshop en 1x CAPS program

Anne is in 1 woord fantastisch! Ik ben zo dankbaar met wat ik van haar heb mogen leren. – Veronica, 1 workshops en 2x CAPS program

Na het succes in 2019 creëren we dit jaar weer een bruisende dag vol positieve vibes ♡♡♡

#wie

Visualiseer jouw creatieve toekomst

Visualisatie onder begeleiding van vrouwencoach en intuïtief ondernemer Rachelle Verhage

Leg de focus op jouw bedrijf en wat jij nodig hebt. Wat is jouw toekomst? Wie ben jij écht? Wat heb jij nog nodig om succesvol designer te zijn en hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf er dan uit?

Tijdens deze visualisatie krijg jij helder waar je naartoe wilt in de toekomst en bouwen we aan de blauwdruk van jouw bedrijf.

Na de visualisatie gaan samen aan de slag. Pak je pennen, papieren en stiften, want we gaan alles wat je hebt gevisualiseerd op papier zetten. CREATE!

Deze blauwdruk van jouw bedrijf is het bedrijf van jouw toekomst.

#wat

De kunst van creatief ondernemen

Uniek college door creatief expert en business coach Anne Kluijfhout

Anne Kluijfhout legt het vergrootglas op het verschil tussen de doorsnee en fascinerend designer. En neemt je mee in de kunst van creatief ondernemen. Een wereld waar veel winst te halen is.

We staan stil bij de uitdagingen van creatief ondernemen. Wat is het en hoe doe je dat eigenlijk? Wanneer is een idee “van jou”? Balancerend tussen spiritualiteit en praktijk leer je over de kunst van inspirerend – creatief – ondernemen.

“Het proces om van je talent een prachtige diamant te maken. Dát is creatief ondernemen.”

“Goed georganiseerd, zeer professioneel en toch persoonlijk”

– Marloes

“Suuuuper waardevol. Alles is nog aan het landen, maar heb ontzettend veel kunnen leren.”

– Lisette

#wat

Gastsprekers & interviews

Justin Picard

Meest gevraagde webbureau van Zeeland

Tijdens dit interview met succesvol designer Justin Picard gaan we dieper in op de prangende vragen die jij als ondernemer hebt.

Hoe heeft hij in no-time weten te groeien van eenzame zzp-er naar eigenaar van 1 van de meest gevraagde webbureau’s van Zeeland? Hoe heeft hij zijn bedrijf zo kunnen neerzetten? Wat waren zijn valkuilen en hoe heeft geleerd daarmee om te gaan?

Neem je dummy bij de hand, want er komt een ervaringsdeskundige aan het woord waar jij veel van gaat leren!

Peter Slager

Basgitarist, schrijver &  componist bij BLØF

creatieve spil achter de band BLØF vertelt tijdens een intiem interview over zijn relatie met creativiteit.

Hoe blijft hij creatief, terwijl de druk om te presteren hoog is? Hij vertelt over zijn pad naar enorm veel zichtbaarheid, wat dat het je doet en deelt zijn visie over de stelling “waar verandering is, is creativiteit nodig”.

Ben je nog niet overtuigd van de zakelijke mogelijkheden als creative? Na het bijwonen van dit prachtige gesprek met Peter ben je dat zeker. Zijn enthousiasme is aanstekelijk!

Marleen Sahetapy

Huisfotograaf van TOP coaches

10 jaar geleden liep zij haar klaslokaal uit. Leverde haar spullen in en ging voor haar passie. Nu is zij huisfotograaf van TOP ondernemers zoals Simone Levie en Debbie Bernasco. Ze heeft, zoals ze het zelf zegt, werk en klanten waar ze gelukkig van wordt.

Hoe ze dit gedaan heeft en wat jij hiervan kan leren, vertelt Marleen ons in een energieke talk. Deze dame weet hoe het is om uit te steken. De massa niet te volgen, maar je hart volgen. Om uiteindelijk te komen op het punt waarvan je denkt: hier hoor ik.

Benieuwd? De 24e doet Marleen haar boekje open.

#wat

Speeddate met top experts

Tijdens de lange break inclusief heerlijke lunch kan je je gratis laten adviseren tijdens een 1-op-1 speeddate met één van onze experts.

Geloof me: deze professionals wil je spreken om te kunnen groeien als mens én als ondernemer. Ontmoet Karin, Willemijn en Ilona! Professionals waar jij ongelofelijk veel aan gaat hebben tijdens de 10 minuten 1-op-1 met ze:

Vitaliteits- & energiecoach

Karin van Iersel

leefstijl- en vitaliteitsexpert

Karin is expert op gebied van voeding, beweging en kracht. Heb jij vragen over de balans tussen privé / zakelijk, over de juiste voeding, beweging en hoe je dit implementeert in je drukke leven? Dan moet je zeker bij leefstijl- en vitaliteitsexpert Karin van Iersel zijn.

Focusexpert

Willemijn Lijnse

energie- en focusexpert

Dé energie- en focusexpert. Ontwerpers hebben vaak meer focus nodig, anders dromen ze weg in hun creatieve brein en blijven de to-do’s liggen. Herkenbaar? Tijdens de speeddate helpt Willemijn jou naar meer focus afgestemd op jouw unieke situatie!

Boekhouder & Profit First Coach

Ilona Dieleman

Boekhouder & winstadviseur

Als iemand weet hoe jij met jouw geld om moet gaan binnen je bedrijf, dan is het winstadviseur Ilona Dieleman wel. Met de unieke ‘Profit First’ methode voorziet ze ondernemers van sterk financieel advies. Stel haar al je vragen over jouw financiële situatie!

#wat

Stand-up Hot-Seat

Samen zijn wij sterker, samen leren wij van elkaar. Samen inspireren we elkaar, samen versterken we elkaar.
Tijdens deze hot-seat vatten we de hele dag samen en krijg jij de ruimte om live al jouw business vragen aan Anne Kluijfhout te stellen! We gaan dilemma’s behandelen, casussen en we kijken naar wat jij nog nodig hebt als ondernemer of als mens.

Niets is gek, alles is goed.

#Wanneer

Zet 24 september 2020 maar in je agenda!

#Waar

Locatie

Strandhotel Westduin ligt direct achter de mooiste duinen van Zeeland, slechts 50 meter van zee en strand. Een plek waar het altijd bruist. De ideale locatie voor Hart voor Design! Handig: moet je iets verder reizen en zoek je een overnachting, kan dit hier uitstekend.

Oja, op het parkeerterrein van het hotel kan je gratis parkeren. Goed geregeld toch?

Tijdens deze dag is aan alles gedacht. We vullen je met kennis, nieuwe ervaringen en ook je innerlijke mens zal aan niks te kort komen. Uiteraard zorgen we ook qua gezondheid dat je goed zit.
We gaan dit jaar voor kleinschalig, 1,5m afstand, liters handgel, volgen de RIVM richtlijnen, goede ventilatie en grote ruimtes.

We namen laatst een kijkje op locatie

Bekijk een vlog van ons bezoek!

Tickets | 24 sept 2020, 10 - 18 uur

Deze geheel verzorgde dag vindt plaats bij Strandhotel Westuin, te Vlissingen. Een mooie, inspirerende, goed bereikbare locatie 50 meter van het mooiste strand van Zeeland. Details ontvang je na aanmelding per e-mail!

Early Nerd Ticket

EXTREME KORTING
 • Toegang tot de volledige dag van Hart voor Design 2020
 • Toegang tot de speeddate met professionals
 • Inclusief lunch en goodiebag
 • Ontdek jouw kansen voor de toekomst
 • Laat je raken en inspireren door Rachelle Verhage
 • Kom in contact met gelijkgestemde designers

Extra's

Normal Ticket - laatste plekjes!

MEEST GEKOZEN
 • Toegang tot de volledige dag van Hart voor Design 2020
 • Toegang tot de speeddate met professionals
 • Inclusief lunch en goodiebag
 • Ontdek jouw kansen voor de toekomst
 • Laat je raken en inspireren door Rachelle Verhage
 • Kom in contact met gelijkgestemde designers

€297

excl. btw

VIP Ticket

BEPERKT PLAATS
 • Toegang tot de volledige dag van Hart voor Design 2020
 • Toegang tot de speeddate met professionals
 • Inclusief lunch en goodiebag
 • Ontdek jouw kansen voor de toekomst
 • Laat je raken en inspireren door Rachelle Verhage
 • Kom in contact met gelijkgestemde designers

Extra's

 • Exclusieve lunch met Anne Kluijfhout
 • Speciale VIP plaatsen in de zaal
 • Een Social Skype uur met Social (creatief) Strateeg Rachelle Verhage binnen 6 weken na Hart voor Design: Hoe kan jij jouw Social Media upgraden zonder te adverteren?
 • Een portfolio-scan van Anne Kluijfhout
#FAQ

Veelgestelde vragen

Hart voor Design is voor:
Freelancer. ZZP’ers. Ondernemers. Ontwerpers. Illustrators. Vormgevers. DTP-ers. Fotografen. Videografen. Animators. Webdesigners. Creatives. Kunstenaars. Artiesten. Sprekers. Zangeressen. Pioniers.

Maar ook:
Als je je baan wil verruilen voor een droom.
Als je een ideeën kanon bent.
Als je de wereld iets te brengen hebt.
Als je een visie, een idee of een oplossing wil delen met de wereld.
Als je een voelt dat je meer wilt betekenen voor anderen.
Of als je iemand wil ondersteunen in een van de bovenstaande dingen

Dat kan zeker. Neem contact met ons op via ons contactformulier vertel ons dat je graag anders betaalt, deel je gegevens met ons en je ontvangt een factuur per mail voor je ticket!

Je entreebewijs ontvang je na betaling direct in de mailbox. Je kunt ze printen of via de smartphone meenemen naar het evenement.

Strandhotel Westduin heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Mocht het terrein vol staan kun je naar de (betaalde) parkeerplaats naast het hotel uitwijken.

We raden je een overnachting bij Strandhotel Westduin van harte aan! Er zijn ook veel andere hotels en/of B&B’s in de buurt van het event.

Je ticket voor de dag is inclusief drankjes, versnaperingen en een heerlijke lunch! De afterparty is op eigen initiatief. Alhoewel … ach dat zie je de 24e wel! 😄

Als je het liefst met OV komt raden we je aan om vanaf station Middelburg een taxi of Uber te regelen naar Hart voor Design.

Ja!

Tip: stuur even een berichtje dat je per rolstoel komt of slecht ter been bent. Dan zorgen wij voor een plek met extra beenruimte voor je.

Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben, mag je te allen tijde jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.

Mocht vanwege plotselinge corona-maatregelen Hart voor Design afgelast worden dan krijg je je geld terug.

Nog een keer op een rij

Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben, mag je te allen tijde jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.

Mocht vanwege plotselinge corona-maatregelen Hart voor Design afgelast worden dan krijg je je geld terug.

Datum

24 september 2020

Tijden

De dag zelf: 10.00 – 16.30 uur
Afterparty: vanaf 16.30 uur

Locatie

Strandhotel Westduin
Vlissingen