Een dag voor en met vakgenoten

Festival vibes met business inhoud

Een bruisende dag boordevol ontmoetingen. Mix dit met kennisdelen, creatieve inspiratie, netwerk en cultuur en je krijgt een unieke beleving.
Hart voor Design breidt dit jaar uit: (veel !!) topsprekers, gecombineerd met waardevolle workshops en andere verrassingen.

Hart voor Design is een groeiend event binnen de grafische sector. Elk jaar vinden wij onszelf opnieuw uit. Elke editie is beter, gekker en groter.
Met z’n allen maken we er een groot feest van waar herinneringen worden gemaakt, vriendschappen ontstaan en jij je grafische netwerk & kennis uitbreidt.

Je bent welkom bij Hart voor Design!!!

Het enige business event voor ontwerpers in Nederland.

Programma

Tijdens HÈT business-fest voor professional designers & beeldmakers ontmoet je stuk voor stuk inspirerende en creatieve mensen. We hebben een geweldig programma voor je samengesteld. Onze sprekers zijn divers en hebben prikkelende ideeën en inzichten voor je in petto.

Tijdens Hart voor Design 2021 sta jij aan het roer. Stel zelf je programma samen en kies door wie jij je laat inspireren. Wil je even wat anders? Bezoek dan de beurs en netwerk met vakgenoten!

Sprekers & workshops

Luister naar topsprekers en combineer dit met waardevolle workshops. Zelden krijg je zoveel waarde op één dag. Scroll verder om de line-up voor 2021 te zien.

Sprekers

Marloes de Vries

Goed verdienen aan je werk

Marloes is een veel gevraagde illustrator en schrijft ook haar eigen prentenboeken. Je kent haar misschien van ‘De week van Marloes’ in de Flair, haar Instagram of het boek “Volwassen worden is optioneel”. Goed verdienen aan je werk, als maker, is voor Marloes logisch. Waarom ze het zo ziet én hoe zij dit aanpakt? Dat vertelt ze je 9 september zelf!

Floris Hülsmann

Maak je naam onvergetelijk

Floris Hülsmann is naamexpert en oprichter van naamcreatiebureau Namarama. Voor hem is er niets mooiers dan een onvergetelijke naam voor zijn klanten bedenken. Hij maakt er diverse podcasts over (De Zo Genaamde Podcast en De Namarama Show) en schreef het boek Maak je naam onvergetelijk. Als iemand weet hoe je naam moet maken, dan is hij het wel!

Maike van Meulen

Bereik je doelen

De wereld zit vol met rotondes onderweg naar jouw doel toe. Maike van Meulen laat zien hoe je op de rotonde jouw afslag kunt nemen. Vandaag! Ontdek welke kansen er op dit moment voor jou zijn voor het bereiken van jóuw doelen. Je kunt Maike kennen van het boek ‘In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken’ of de ‘Bereik je doelen’ podcast.

Roumayne Schepers

Train je creativiteitsspier

Roumayne Schepers traint en stimuleert de creativiteitspier dankzij Art Based Learning. Laat je meenemen in hoe kunst je inzichten geeft en activeer een creatieve mindset dankzij haar interessante visie op kunst & creativiteit.

Luister alvast de Kunst Verbindt Podcast om meer te horen over de verbindende kracht van kunst.

Gabriella van Rosmalen

Een steengoede user experience (SEO)

Als SEO-specialist en eigenaar van De SEO-School kom Gabriella regelmatig websites tegen die er prachtig uitzien, maar heel slecht vindbaar zijn in Google. Dit komt vaak doordat het technische aspect van een website vergeten wordt. Hoe zorg je ervoor dat je tijdens het designen een steengoede user experience, een van de belangrijkste pijlers van Google, niet uit het oog verliest? Na 9 september weet jij het.

Darlaine Heitinga

De Dark Side of Creativity

We lopen over van ideeën, maar soms loopt ons ideeënmachine vast, door onzekerheid en eenzaamheid. Een ding is zeker: er is geen schaduw zonder licht! Dit licht is je superkracht. Weet jij jouw superkracht?
Darlaine Heitinga is Design Coach en ontwerpt als interdisciplinair interieurarchitect voor (inter)nationale projecten, zoals luchthavens. Ga mee op reis en ontdek de kracht van co-creatie!

Kim Hendriks

Verdien aan je idee

Kim Hendriks is legal businesscoach van haar eigen onderneming Lawyer of Attraction®. Zij weet alles over jouw rechten als maker. Kim vertelt over hoe langdurig passief inkomen kunt generen door je eigen gedachtegoed, werkwijze of methode te claimen. Kim werd in 2019 genomineerd als zakenwonder door VIVA400

Monice Janson

Typografie

Tijdens deze keynote leer je alle ins & outs over typografie. Als typografisch ontwerper voor de openbare ruimte kent Monice Janson als geen ander de toegevoegde waarde van typografie. Je kunt haar werk o.a. zien op de Parkhavenbrug, nabij de Euromast in Rotterdam.
Krystel Sprietsma

Onderscheidend positioneren: zo doe je dat!

Over BrandArchetypes en Psychologie-gedreven Branding raakt Krystel Sprietsma niet uitgepraat! Hoe positioneer je jouw onderneming, of die van je klant, volledig in zijn SuperPower?
Anders, praktisch en impact, daar houden we van! Krystel neemt je mee in een tikkie tegendraadse methode van branden.Misschien ken je Krystel van de door haar ontwikkelde BrandPersoonlijkheidsTest. Ontdek vandaag nog jouw superpower, doe de BrandTest.

Linda Hemmes

High-end fotografie

Linda Hemmes staat bekend als high-end fotograaf onder haar eigen naam. Haar luxe, stijlvolle en tijdloze werk laat haar klanten er tussenuit springen. Met de podcast ‘Je fotografie business in beeld’ geeft ze je tips over het opbouwen van een fotografie business. Als iemand weet hoe je succesvol high-end onderneemt is Linda het wel.

‘You are beautiful let me capture it’

Persoonlijke Kracht

De Kracht van Kleur

Kleur is energie, emotie en een snel en krachtig communicatiemiddel. Kleur is onderdeel van elk design. Kleur is overal in je leven. Je woont er in en je draagt kleur in je outfit.

Waarom kies je bepaalde kleuren en welke kleuren communiceren wie jij bent en wat jij wilt? Jannie en Pauline inspireren je graag over de kracht van kleur.

Stefanie van der Maas

OntWORSTel jezelf van EENHEIDSWORST

Stefanie van der Maas is social media expert en oprichter van Peper in je Zaak. Voor Stefanie is niets erger dan veel van hetzelfde. Eenheidsworst, noemt ze het.
Dit mag – neen – dit MOET anders.
Voor Stefanie is dan ook niets mooier dan een ondernemer die zichzelf ontworstelt uit de massa. Ze neemt je de 9e mee in een heuse ont-worstelpartij.

Workshops

Rob de Winter

Photoshop op desktop en iPad

In deze sessie laat Rob, veel gevraagd Adobe Certified Instructor en schrijver van de boeken Photoshop Masters en Photoshop op de iPad, je de nieuwste functies in Photoshop op de desktop zien. Daarnaast zie je hoe je een iPad op een intuïtieve manier in je dagelijkse workflow opneemt. Denk daarbij aan het gebruik van Photoshop op de iPad en alle apps die je daarmee kunt combineren.

Monice Janson

Hoe realiseer je jouw plan

Monice Janson is typografisch ontwerper en ontwerpt monumentale kunstuitingen met taal en letters voor woonwijken, bruggen, gebouwen en in de openbare ruimte. Als geen ander weet zij hoe je een plan omzet naar een ontwerp én realiseert.
Op haar site monicejanson.nl bekijk je alvast haar werk.
Miranda Schellevis

The Art of Play

Creatieve blokkade? Staren naar een wit scherm? Hoppa, weg ermee! Let’s wake and shake up your inner artist. Tijdens deze artclass gaan we spelen en experimenteren. Los komen van alle aangeleerde regels en uit de waan van de dag stappen. Miranda Schellevis weet als brand artist hoe belangrijk het voor je business is om te spelen. En jij… speel jij mee?

Persoonlijke Kracht

De Kracht van Kleur

Welke rol speelt Kleur in jouw werk en leven? Kleur is het eerste wat je ziet en het laatste wat je herinnert.

De Persoonlijke Kracht Methodiek meet, versterkt en maakt kracht zichtbaar met kleur. Je ontdekt in deze workshop welke kracht jij communiceert met de kleuren van jouw uitstraling en hoe je kleur bewust kunt inzetten voor jouw bedrijf en jouw design.

Kaylee Heemskerk

Werkbestanden slim opslaan

Regelmatig een back-up draaien. Het hoort bij je werk, maar hoe zeker ben je dat dit goed gaat? Na jaren voor Apple resellers te hebben gewerkt is Kaylee Heemskerk nu dé expert voor al jouw computerfrustraties.
In deze sessie helpt Kaylee je jouw bestanden slim op te slaan. En deze keer goed! Nooit meer iets kwijt, Kaylee Helpt.

Standhouders

Hart voor Design 2021

09-09-21 | Middelburg

HÈT business-fest voor professional designers & beeldmakers

Locatie: Hof Poppendamme, Middelburg (Zeeland)
Programma:
11.00 uur – 19.30 uur

Tickets | 09-09-21, 11 - 19.30 uur

Hart voor Design vindt plaats in een bruisende, inspirerende locatie in Middelburg, Zeeland. Details ontvang je na aanmelding per e-mail!
Ticket verkoop t/m 8 september 2021

Early Nerd Ticket

VROEGE VOGEL KORTING
 • Toegang tot de volledige dag van Hart voor Design 2021
 • Luister naar topsprekers
 • Ga naar inspirerende workshops
 • Geniet van zakelijk entertainment
 • Entree beurs
 • Ontdek jouw kansen voor de toekomst
 • Laat je raken en inspireren door experts
 • Kom in contact met gelijkgestemde designers
 • Exclusief consumptie
€ 62,-  € 42,-

excl. btw

Uitverkocht

Normal Ticket

LAATSTE TICKETS
 • Toegang tot de volledige dag van Hart voor Design 2021
 • Luister naar topsprekers
 • Ga naar inspirerende workshops
 • Geniet van zakelijk entertainment
 • Entree beurs
 • Ontdek jouw kansen voor de toekomst
 • Laat je raken en inspireren door experts
 • Kom in contact met gelijkgestemde designers
 • Exclusief consumptie
€ 62,-

excl. btw

Uitverkocht

#FAQ

Veelgestelde vragen

Hart voor Design is voor:
Freelancer. ZZP’ers. Ondernemers. Ontwerpers. Illustrators. Vormgevers. DTP-ers. Fotografen. Videografen. Animators. Webdesigners. Creatives. Kunstenaars. Artiesten. Sprekers. Zangeressen. Pioniers.

Maar ook:
Als je je baan wil verruilen voor een droom.
Als je een ideeën kanon bent.
Als je de wereld iets te brengen hebt.
Als je een visie, een idee of een oplossing wil delen met de wereld.
Als je voelt dat je meer wilt betekenen voor anderen.
Of als je iemand wil ondersteunen in een van de bovenstaande dingen

Dat kan zeker. Neem contact met ons op via ons contactformulier vertel ons dat je graag anders betaalt, deel je gegevens met ons en je ontvangt een factuur per mail voor je ticket!

De factuur ontvang je na betaling direct in de mailbox. Je ticket(s) ontvang je binnen enkele dagen per post, vergeet je ticket(s) niet mee te nemen naar het evenement!

Klik op de afbeelding om het blokkenschema te bekijken.

Wijzigingen onder voorbehoud – Versie augustus 2021.

Hart voor Design is een eendaags event zonder coronatoegangsbewijs.
Dat betekent dat wij bij de entree niet vragen naar een “groen vinkje”. Wèl vragen we je 1,5 meter afstand van anderen te houden en bij de bekende klachten thuis te blijven.

Er is de hele dag door voldoende frisse lucht en verder houden wij ons aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
De laatste update van deze regels kun je hier lezen.

Ja, bij het betreden van het festivalterrein kan er om je legitimatie gevraagd worden om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als identiteitsbewijs.

Een kopie van een identiteitsbewijs is niet geldig.

Hart voor Design heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

We raden je een overnachting bij 1 van de campings, hotels en/of B&B’s uit de omgeving van harte aan! Er zijn veel campings, hotels en/of B&B’s in de buurt van het Hart voor Design.

Kijk op Visit Zeeland voor een mooi overzicht.

Nee het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Bij entree mag in tassen gekeken worden en eventueel eten en / of drinken verwijderd worden.

Een lege fles (zoals bijvoorbeeld een Dopper) mag wel mee. Op het terrein is gratis drinkwater aanwezig via de fonteinen bij de toiletten.

Als je het liefst met OV komt raden we je aan om vanaf station Middelburg een taxi of Uber te regelen naar Hart voor Design.

Het festival is beperkt toegankelijk met een rolstoel. Het festivalterrein bevindt zich voornamelijk op een grasveld wat slecht toegankelijk is met een (gewone) rolstoel. Daarnaast is er een gedeelte betegeld, wat uiteraard goed begaanbaar is.

Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch al betaald hebben, mag je altijd jouw plek aan iemand anders geven. Dit kan door simpelweg je ticket door te geven. Tickets zijn niet persoonsgebonden.

Mocht vanwege plotselinge corona-maatregelen Hart voor Design afgelast worden dan krijg je uiteraard de ticket kosten 100% terug.

Nog een keer op een rij

Mocht je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kunnen zijn en toch reeds betaald hebben, mag je te allen tijde jouw plek aan iemand anders geven. We vragen je dit wel aan ons te melden.

Mocht vanwege plotselinge corona-maatregelen Hart voor Design afgelast worden dan krijg je je geld terug.

Datum

09 september 2021

Tijden

11.00 – 19.30 uur

Locatie

Hof Poppendamme, Middelburg

Medemogelijk gemaakt door