Doorbreken als Designer

Leer hoe je met het grootste gemak door je glazen plafond breekt.

Hee grafisch ontwerper! Wat zou er gebeuren als jij in korte tijd keihard doorgroeit met je bedrijf? Op welke manier zou het je leven leuker, rijker maken? Hoeveel meer plezier en energie zou het je geven als je weer geluk vindt in je werk?

 

Hoe zou het zijn als je aanbod weer bij je ambities aansloot? Je minder klanten hebt en meer inkomen? Omzet moeiteloos opschaalt, zonder kennisondernemer te worden? Je bedrijf jou meer uitdaging biedt? Rust in je koppie. En je gewoon weet waar je moet beginnen?

Wat als jij er gewoon voor mag kiezen?
Om meer te kunnen verdienen, meer uitdaging in je werk te vinden, meer rust in je hoofd. Hoe klinkt dat?!

Maar hoe dan?
Dat leer ik je stap voor stap in Doorbreken als Designer


Videograaf en bloemist Marjolein Ouwehand liep vaak vast in alle ideeën die ze had voor haar beide bedrijven. Marjolein deed Doorbreken als Designer om als creatief en ondernemer naar het volgende niveau te groeien. Inmiddels heeft ze haar tarief als videograaf kunnen verviervoudigen en heeft ze nog nooit zo goed kunnen verdienen als ondernemer.

Scroll snel naar:
inhoud | verschil met andere coaching programma’s | investering
 


Mag ik eerlijk met je zijn?

Wat is nu de echte reden waarom je dit nog niet zelf gelukt is? Het bekende stemmetje dat zegt: ik ben nog geen expert? Niemand die mij dit gaat betalen? Straks prijs ik mijzelf uit de markt?

Ben je eigenlijk niet zo brutaal? En vind je het ongepast of zelfs gênant om zoveel te willen verdienen met je mooie werk?

Trust me. I’ve been there. Vroeger dacht ik dat ik – als ik maar hard genoeg werkte – ik vanzelf goed ging verdienen. Maar het gaf me een hoop ellende. Ik voelde mij een sloof van mijn klanten. En als ik dan naar mijn rekening keek… Klonk een echo.
Tot ik iemand had die mij hierbij ging helpen. Iemand die mij begreep. Maar mij ook een groter perspectief kon laten zien. Die mij aanmoedigde. Zonder dat ik in een mal gegoten werd.
Stel je voor, dat je ondanks de overtuigingen die je nu hebt TOCH met plezier en groeiend zelfvertrouwen je ambities kunt volgen waarmee je een leuker leven krijgt. De vrijheid om te kiezen eens AAN je bedrijf te werken. De vrijheid om te kiezen om eens iemand belangeloos te helpen. Gewoon. Omdat het kan.

Ik weet dat het kan. En ik kan niet wachten het jou ook te leren.

Laat ik je meer vertellen over Doorbreken als Designer

Doorbreken als Designer is programma voor ontwerpers en andere ondernemers in de grafische branche waarin ik je alles leer wat ik weet over hoe je jouw omzet opschaalt en daarmee jouw ambities kunt nastreven. En hoe je daardoor dé logische nr 1 keuze voor jouw klant wordt. De specialist. Expert. Iemand waar je klant aan denkt als hij jouw hulp nodig heeft.

Je leert je werk presenteren en overtuigend te verkopen als een pro. Je leert hoe je moeiteloos jouw werk waardevoller maakt. Waardoor je er ook meer voor kunt vragen.

Alles wat ik leerde over je omzet verhogen als ontwerper, leer je van mij. Op de meest eenvoudige manier. Ik ben zelf namelijk erg praktisch en geloof dat ‘simplify to amplify’ echt werkt binnen een onderneming. Uiteraard help ik je daarbij. Zonder gedoe en gewoon met dat hoofd vol leuke ideeën van je.

Ik leer je alles over verkopen, je werk presenteren en uitdagende opdrachten aantrekken op een eerlijke, eenvoudige manier. Alles wat je nodig hebt om met je bedrijf te vlammen 🔥🔥🔥 next level te groeien. Door te breken als ontwerper.

Vraag jouw plek aan

Vul hier het formulier in om je plek aan te vragen en plan direct een oriënterend gesprek in.


Marion van den Boogaard
“Dankzij Anne gingen er deuren open waarvan ik dacht dat die op slot zaten!”

– Marion van den Boogaard, signmaker


Voel even wat dit je gaat opleveren

– Focus op dat wat werkt voor jou én je klant
– Een fijnere soort klant aantrekken die meer uitdaging biedt
– Breek snel door je glazen plafond
– Klanten naar een topresultaat helpen – als ontwerper
– Goed verdienen, waardoor je de vrijheid hebt om te doen wat je wilt
– Meer eigenwaarde
– Krijg je vertrouwen in je bedrijfs- & omzetgroei

Even voorstellen

Mijn naam is Anne Kluijfhout– 7+ jaar ervaring als grafisch ontwerper
– Verkocht als grafisch ontwerper mijn werk v.a. € 5.000 (en meer)
– Oprichter Doorbreken als Designer
– Verdiende laatst mijn jaarsalaris binnen 7 dagen
– Gaf iemand in 1 adviesgesprek zo’n inzicht dat het haar een deal van 10K opleverde

Ik help grafisch ontwerpers door hun plafond te breken, hun omzet te verdubbelen en te werken op een manier die goed is voor zichzelf én hun klanten. Waardoor zij klanten bereiken die hun werk waarderen én kunnen permitteren. Zelf heb ik jaren ervaring in de grafische branche en nam o.a. succesvol opdrachten aan tegen een hoog tarief. Deze principes leer ik jou in dit programma.

 

 

Ik wil dat jij je waarde als ontwerper gaat verzilverenIk wil dat jij het leukste werk ooit kunt doen. Impact maakt. En daarbij ook nog eens de beste klanten ooit aantrekt. Hoe zou jij je dan voelen?
Ik wil je graag helpen, ik zie enorme kansen liggen.

Hoe ik dat weet?

– Ik heb meer dan 7 jaar ervaring in de grafische branche als ontwerper en heb mijn aanbod kunnen transformeren van 50 euro per uur naar 5000+ euro per project, en heb dat ook moeten leren.
– Ik zorg ervoor dat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Dat heb ik namelijk al gedaan 😉 Ik geef je handvaten waardoor je je zekerder voelt.
– Aardig gevonden worden is mooi, maar niet als je daardoor beroepsvrijwilliger bent. Ik zorg ervoor dat je goede prijzen kunt vragen voor je werk, zonder klanten weg te jagen.
– Ik weet hoe moeilijk het is om te groeien wanneer je je vasthoudt aan je uurtarief, maar ken ook de ruimte die je krijgt wanneer je kiest voor topresultaat.

Meld je hier aan en we kijken in (een vrijblijvend) gesprek of dit jouw kans is.

In het programma Doorbreken Als Designer leggen we de focus op de 2 belangrijkste ondernemersvaardigheden van een designer; overtuigend verkopen en keigoed presenteren

“Je werk verkoopt zichzelf”, dit is waarschijnlijk hoe jij geleerd bent je werk te verkopen. Maar je werk verkoopt zichzelf niet. Als je goed wilt verdienen – je omzet wilt opschalen als ontwerper, vraagt dat van jou dat je weet hoe jij jezelf, je bedrijf en je werk presenteert en verkoopt. Daarom leer je jezelf super efficiënt verkopen en presenteren, waardoor je vlot meer gaat verdienen.


Kom maar op!

Geef hier aan dat je interesse hebt in het doorbrekers programma, door je gegevens achter te laten. Plan direct een persoonlijke belafspraak in zodat we samen eerlijk en vrijblijvend bekijken of dit programma bij je doel(en) aansluit. Zo ja, kan je instappen!


Hoe werkt Doorbreken Als Designer precies?

We starten met een heerlijke 1:1 VIPdag, waarin we een onvergelijkbaar aanbod maken volgens jouw visie en voorwaarden. Zodat je kunt gaan voor een topresultaat, voor jezelf, je bedrijf én je klant.
Het jaar dat volgt houden we contact dankzij de verschillende coachingscalls. Tijdens deze calls ben ik je cheerleader en stok achter de deur.
Daarnaast organiseer ik ook 3 live dagen, waarin je ook andere deelnemers ontmoet. Tijdens deze dagen gaan we dieper in op de thema’s verkopen, presenteren als designer en werken we aan je money mindset.
Als extra ondersteuning krijg je 24/7 toegang tot de online omgeving van het programma, waar je extra modules en templates kunt vinden. Zoals Winnen met Woorden, Briljant Portfolio maar ook handige cheat sheets zoals kant-en-klare emailscripts.

Dit is nog niet alles, je krijgt ook nog supertoffe bonussen!

Professionele fotoshoot
Als expert en ontwerper is het belangrijk om ook zelf beeldmateriaal te hebben wat past bij het niveau van je bedrijf. Dit is uiteraard op een prachtige locatie.

Designers Familie
Een jaar lang toegang tot de besloten online groep van dit programma. Waar het thuiskomen is bij gelijkgestemden, waar je mag dromen, hardop mag twijfelen. Een veilige omgeving waarin je alles mag delen. Ook ik zal hier aanwezig zijn om je te ondersteunen bij de stappen die je zet.


YES! Dit is wat ik zoek!

Geef hier aan dat je interesse hebt in het doorbrekers programma, door je gegevens achter te laten. Maak een persoonlijke belafspraak waarin we samen eerlijk en vrijblijvend bekijken of dit programma bij je doel(en) aansluit. Zo ja, kan je instappen!

Dit is het verschil tussen Doorbreken Als Designer en de meeste programma’s van andere business coaches.

De meeste coaches richten zich vooral op de ‘kennisondernemer’. De coaches hebben veel geleerd over ondernemen (uit een boekje) en geven die kennis door aan andere ondernemers. Maar daarmee leren ze je maar een klein deel van jouw creatieve vak. Het andere belangrijke deel – goed kunnen verdienen aan je ontwerpen – leren ze je niet.

Met Doorbreken Als Designer richt ik mij heel bewust ook op het uitvoeren van je mooie vak. Ik leer je alles over hoe je kunt blijven ontwerpen en je omzet kunt opschalen. Op zo’n simpele manier dat je plezier blijft houden in je werk. Zo help ik je om je portfolio beter en slimmer in te richten. Kijk ik actief met je mee hoe je slimmer een opdracht aanpakt, zodat je tijd kunt besparen en tegelijk nog waardevoller kunt worden. Leer ik je hoe je eenvoudig specifieke opdrachten, leukere klanten en meer bekendheid binnen je doelgroep aantrekt.

Maar met Doorbreken Als Designer leer ik je iets wat nog belangrijker is. Je leert hoe je bedrijf voor jou kan zorgen. In plaats van jij voor je bedrijf.

Waarom? Zodat je ook eens zorgeloos op vakantie kunt. Zodat je mamadag niet ingepikt wordt door klanten. Zodat je kunt genieten van je leven. Alleen als je goed voor jezelf zorgt, kan je groeien. Al het andere komt op de tweede plaats.

Met mijn ruime ervaring in de grafische branche als ontwerper en ondernemer, heb ik veel geleerd over ondernemen in een creatieve sector. De valkuilen. Uitdagingen. Ik zag en zie veel kansen. Maar ken ook de angsten die erbij horen.

Met alles wat ik leerde heb ik nu mijn programma gevuld. En ik leer nog elke dag bij. En ook dat probeer ik zo goed mogelijk over te brengen op mijn deelnemers.
En daarom ben ik dé coach voor ontwerpers. Jouw soms strenge maar motiverende chearleader.
 
designer
 

Ben jij er klaar voor? Reserveer hier je plek.

Hoe gaat dit in z’n werk?

1. Geef aan dat je interesse hebt in het doorbrekers programma. Door je hier aan te melden voor een oriënterend gesprek.
2. Je plant direct een persoonlijke belafspraak in, zodat we samen eerlijk en vrijblijvend bekijken of dit programma jou verder helpt.
3. Zo ja, kan je instappen en werken we samen aan jouw succes!

Pak je kans. Meld je hier aan voor een oriënterend gesprek

Wat is de investering in Doorbreken Als Designer?

Wanneer ik je 1 op 1 coach, is de investering om live met mij samen te werken vanaf 14.995 euro ex btw. En wanneer ik samenwerk met grote bureau’s ligt de investering nog hoger.

Doorbreken als designer is veel betaalbaarder. De investering is op dit moment 5 termijnen van 1679 euro ex btw.

Vraag jouw plek aan

designer

Klik hier en geef aan dat je interesse hebt in het doorbrekers programma. Plan een persoonlijke belafspraak in, zodat we samen eerlijk en vrijblijvend bekijken of dit programma bij je doel(en) aansluit. Zo ja, kan je instappen!

 “Anne geeft je inzichten en laat je keuzes maken die je anders leren denken.”

– Brenda Hermes


“Ik bereik nu de klanten die mijn werk waarderen en kunnen permitteren”

– Caspar Drenth

“Anne heeft me richting en duidelijkheid gegeven, met merkbaar resultaat. Iets wat ik na 12 jaar hard werken nodig had.”

– Imre Schaafsma