CREATIEF LEIDERSCHAP! – 16 april 2019 – hét event voor grafisch ontwerpers

Haal meer business uit jouw creativiteit

16 april, 9.30 uur – 16.00 uur te Roosendaal
Reserveer nu je plek

Leer in één dag hoe jij van uurtje factuurtje naar betekenisvol werk gaat. Voel dat jij het verschil maakt en leer wat je werkelijk waard bent.

Ontwerpers zijn van onschatbare waarde voor een bedrijf.

Als ik dit zeg, voel jij het misschien ook. Maar zie je het niet.
Niet op je bankrekening. Niet in de gesprekken of het contact met klanten.
Terwijl je als kind nooit twijfelde aan je creativiteit, ben je als zelfstandige veel minder zeker van jezelf.

En nu verlang je naar vrijheid. Betekenisvol werk. Als ontwerper. Als ondernemer. Indrukwekkende opdrachtgevers. Grote dromen. Hoog niveau. Een inspirerend voorbeeld zijn. Te kiezen voor wat je het liefst doet. Mensen blij maken met een goed ontwerp.

Boek direct je plek!


 

Bloemist & videograaf Marjolein Ouwehand loopt te vaak vast in een hoofd vol geniale ideeen. Dankzij een aantal inzichten van Anne haar kant, maakte Marjolein reuze sprongen.

 

Dankzij Anne haar hulp ging er voor grafisch ontwerper Jessica de Jong een nieuwe wereld open. Ze stapte over haar ongemak heen en ervaart nu vrijheid en financiële rust doormiddel van haar bedrijf.

 


VERTAAL JE CREATIVITEIT IN ZIJN WERKELIJKE WAARDE

Creatief Leiderschap is hét event voor grafisch ontwerpers en andere creatievelingen die meer business willen met hun creativiteit.

Ontdek de werkelijke waarde van je werk.

Denk na over wat je verkoopt

Hoeveel deze gouden combinatie je gaat opleveren

Maak een super concreet actieplan

Na deze dag ga je naar huis met een super concreet actieplan, zodat je precies weet wat je te doen staat om het verschil te maken.

Je hebt ook focus, een basis voor belangrijke keuzes en een waardevol plan wat de basis vormt voor de vrijheid die jij gaat creëren!

Als grafisch ontwerper, illustrator of andere creatieveling is dit event een must: het geeft je namelijk de tools om als ontwerper veel meer uit jouw werk te halen.

RESERVEER NU!


Ik ben Anne Kluijfhout

Businesscoach voor grafisch ontwerpers, illustratoren en creatievelingen.

Creativiteit is zeker een talent, máár is niet gratis!

 


 

Tijdens Creatief Leiderschap komt influencer en online marketeer Rachelle Verhage alles vertellen over het inzetten van Social Media en dan met name het inzetten van jouw instagram kanaal!

Met haar blog heeft ze meer dan 12.000 volgers (opgebouwd zonder adverteren) en bereikte ze vorig jaar mei meer dan 80.000 unieke hits op haar website (en haalt ze al haar business uit haar Social kanalen).

 


 

Praktische informatie:

Locatie: het theater van Roosendaal: de Kring
Datum / tijd: 16 april, 9.30 uur – 16.00 uur
Investering: 297 euro exclusief BTW
Dit is inclusief: parkeerkosten, lunch en een goed gevulde goodiebag.
Er is plaats voor 80 grafisch vormgevers, illustratoren en creatievelingen. De eerste kaarten zijn al verkocht, dus geef jezelf snel op.

BOEK NU!

JE INVESTERING

De investering bedraagt € 297,- excl. btw

Een investering die je binnen een jaar MAKKELIJK terugverdient. Sterker nog, ik geloof dat je de investering zelfs makkelijk in dezelfde maand terugverdient.

Het is mijn missie dat alle ontwerpers in Nederland de waarde van hun werk gaan inzien, zodat ze met impact kunnen gaan ondernemen.

Ben jij er bij?

JAAA! IK BEN ER BIJ!