Mijn visie op ondernemen als ontwerper

Krijg antwoord op 3 FAQ van andere ontwerpers

Voor mijn klanten heb ik inmiddels een bibliotheek aan straight-to-the-point video’s waarin ik FAQ beantwoord van andere ontwerpers. Vragen als: hoe bereik ik nieuwe klanten? Is het slim op te appen met je klanten? In hoeverre is de klant de baas? Wat kan ik vragen voor mijn werk? Of: hoe ga ik om met mensen die mij te duur vinden?

Speciaal voor jou heb ik drie vragen uitgekozen en gratis beschikbaar gezet.

Ontvang vandaag nog de video’s volledig gratis en vrijblijvend in je mail.

Maak je keuze en download

Gratis en vrijblijvend

Video 1 | 2:39 min.

Goed betalende klanten

Hoe kom je aan goed betalende klanten? Ligt het aan jou, je prijs of je werk? Of is het je doelgroep? Wat zijn de dingen waar je op moet letten als je hier een slag in wilt slaan? In deze video probeer ik hier zo goed mogelijk antwoord op te geven.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Video 2 | 2:08 min.

Een sterk portfolio

Hoe bouw je een goed portfolio op? Wanneer is een portfolio goed genoeg? Of blijft een portfolio een document waar je aan blijft werken? Hier heb ik een heel eigen kijk op. Na deze video zal je nooit meer hetzelfde naar je portfolio kijken.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Video 3 | 1:49 min.

Het imposter syndroom

Wat kan je doen tegen het idee dat je niet ‘goed genoeg’ bent? Ook het imposter sydroom genoemd. Iets waar veel creatief professionals last van hebben. Al lijkt het vaak alsof je de enige bent die zich zo voelt. In deze video deel ik mijn kijk op dit gevoel.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.