Vind je het lastig meer klanten te krijgen?

Sta morgen al bovenin Google en krijg meer klanten via Google Adwords!

Herken je dit?

 • Klanten werven is een tijdrovende klus
 • Bellen durf ik vaak niet en freelance websites zijn te goedkoop
 • Google Adwords is veel te technisch voor mij

Als zelfstandig designer kan het lastig zijn om snel aan nieuwe klanten te komen. Werken vanuit huis is heerlijk, maar heeft als nadeel dat je weinig nieuwe mensen leert kennen. Lang leve het internet. Want met social media en een site kun je alsnog iedereen over jouw diensten vertellen.

Natuurlijk heb je een mooie website met een geweldig portfolio. Maar hoe zorg je dat de juiste mensen je site bezoeken, zodat ze klant kunnen worden?

Bovenin Google staan is vaak het antwoord. Maar met SEO kan het maanden duren voor je website bovenaan staat. Ook is SEO niet gratis omdat je je website moet (laten) optimaliseren en als het eenmaal gelukt is kan je ook zo weer zakken. Dat kan beter!

Hoe zou het zijn om meer klanten te hebben?

 • Krijg snel nieuwe bezoekers naar je site die op zoek zijn naar jouw diensten
 • Bepaal zelf wanneer je nieuwe klanten nodig hebt en wat je daarvoor wilt betalen
 • Als je het druk genoeg hebt zet je het uit, zo hou je de kosten laag
 • Automatiseer je marketing waar je nog jaren profijt van hebt

Dit leer ik je allemaal in deze korte Google Adwords training.

Haal structureel meer klanten binnen

Over deze training:

 • Binnen 1 dag jouw Adwords account opgezet
 • 7 video’s met een duidelijk stappenplan
 • 5 checklists waardoor je niks kan vergeten
 • 1 tekstbestand met 100+ uitsluitingswoorden waardoor je veel geld bespaart
 • Je automatiseert je marketing waar je nog jaren profijt van hebt!
 • Duur: levenslange toegang.

De voordelen op een rij:

 • Snel nieuwe bezoekers naar je site die op zoek zijn naar jouw diensten
 • Je bepaalt zelf wanneer je nieuwe klanten nodig hebt en wat je daarvoor wilt betalen
 • Je kunt campagnes eenvoudig pauzeren
 • Je automatiseert je marketing waar je nog jaren profijt van hebt

Deze training is speciaal ontworpen voor vormgevers, zoals: graphic designers, webdesigners, illustratoren en fotografen. Maar is ook relevant voor élke ZZP-er die een dienst aanbiedt.

Je trainer:

Nancy Zonneveld, meer klanten via Adwords

Nancy Zonneveld

Google Adwords Expert & Grafisch Vormgever

Als zzp-er vond ik het lastig om nieuwe klanten te krijgen. Bellen of langsgaan durfde ik vaak niet. Bij freelance websites zijn de prijzen te laag. Netwerkevenementen kostten veel tijd. SEO schoot niet genoeg op.
Tot ik met Adwords startte. Dankzij Adwords trek ik een continue stroom aan klanten aan en kan ik een modaal inkomen uit mijn omzet halen.

Naast vormgever ben ik ook Google Adwords Expert. Ik help vooral andere ZZP-ers met Google Adwords. Ik ken het klappen van de zweep en weet inmiddels ook hoe eenvoudig het kan zijn. Ik help je daarom graag hetzelfde te bereiken!

Wat anderen zeggen over deze training

Meer klanten

Ik dacht dat Adwords veel tijd en geld zou kosten dus was blij dat ik deze cursus vond. Het heeft me verbaasd hoe LEUK Adwords is!
– Irene Cécile (Illustrator)

De training zelf is verdeeld over 7 video’s van een paar minuten. Je kunt het makkelijk in enkele dagen doorlopen.

Na afloop van de training kan je rekening houden met wekelijks ± 1 uur voor het onderhoud (in het begin iets meer, daarna steeds minder). Mocht je een keer geen tijd hebben door vakantie/ziekte of voldoende opdrachten kan je je Adwords campagne(s) altijd op pauze zetten, dan is wekelijks onderhoud ook niet nodig!

Je advertentiekosten vallen buiten de investering in deze training. Uiteraard leer ik je hoe je het budget kunt beperken en zelf kunt beheren.

De prijs voor een Adwords advertentie verschilt per dienst, regio en / of het zoekwoord dat je gebruikt. Dit kan je zelf kiezen.

Gemiddeld kost het €1 tot €3 voor een nieuwe bezoeker naar je website. Hoeveel daarvan klant worden ligt natuurlijk aan je website en je dienst. Wel zijn dit hele relevante bezoekers omdat ze al actief op zoek zijn naar jouw dienst.

Toen ik begin met Adwords heb ik €500 in dat jaar uitgegeven. Daar heb ik 13 nieuwe klanten via gekregen, oftewel een investering van €42 per nieuwe klant. Hier zaten zowel grote als kleine opdrachten tussen.

Ga uit van een investering van €30-70 per maand.

Deze training is zo opgebouwd dat je mijn hulp hier in principe verder niet voor nodig hebt. Mocht je toch vastlopen, kan en wil ik je uiteraard verder helpen. Stuur mij gerust een bericht per mail.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de introductie!

Boek nu!