You aren't made to be subtle

Stap in de rollercoaster van creatieve inspiratie, motiverende ondersteuning en GROOTSE groei!

Je bent super creatief, maar hoe zit het met je ondernemersskills?

Na jaren je bedrijf te runnen ‘zoals het hoort’, merk je dat het anders moet. Dit is niet is zoals het bij jou past. Je bènt creatief, het zit in je DNA verweven. Maar ondernemen is een vak apart. Waar blijft de erkenning voor je mooie werk? En waar blijft die vrijheid als creatieve professional, nu je 24/7 klaar staat voor je klant?

Word onvergelijkbaar. Krijg meer vrijheid.

Hoe zou het zijn als klanten op JOU afkomen? Omdat je er DIRECT uitspringt. Omdat je niet te vergelijken bent met andere ontwerpers. Omdat je klant vooraf al voelt. Ziet. Wéét: dat jij hem het beste kunt helpen. Dat jouw werk de Crème de la Crème is.

Ik wil dat jij de Kurt Cobain onder de designers wordt. De Yayoi Kusama van jouw generatie.
Hoe fijn zou het zijn als je ‘ja’ kunt zeggen tegen de juiste dingen? ‘Nee’ tegen de energievreters! Vrijheid kunt claimen als designer. Omdat het kan. Omdat je altijd een keuze hebt.
Ik help je graag, want de keuze voor slimmer ondernemen veranderde mijn leven. En dat gun ik jou ook.

Spring eruit!

Klaar met jezelf klein houden?

In het CAPS program leer je in 6 maanden hoe je kunt transformeren naar:

 • zonder gêne meer vragen voor je werk;
 • je tijd optimaal gebruiken;
 • en eenvoudiger deals sluiten;
 • zonder stress groeien naar een jaaromzet van 70.000 – 100.000

Start nieuwe groep: 12 september

Zij gingen je voor..!

“Ik kan nu een hoge prijs vragen voor mijn werk en hoef er – dankzij mijn nieuwe werkwijze – minder hard voor te werken. En toch lever ik meer waarde voor mijn klant.”
– Justin Picard

“Dankzij het CAPS programma ben ik nu meer omzet gaan draaien. De online begeleiding zorgt voor accountability. Ik vind de Q&A sessies ook heel waardevol. Er is voldoende aandacht en tijd is om mij persoonlijk te begeleiden.”
– Annemiek van Luinen

Je trainer

Anne Kluijfhout

Business coach voor ontwerpers

Er is een reden waarom je jouw tijd factureert. En niet je creativi-teit. Je echte waarde. Vanaf kleins af aan zie, hoor en leer je dat creativiteit geen toegevoegde waarde heeft. Het is ‘wel leuk’ dat je iets snel en treffend visueel kunt maken. De kunstacademie; het grafisch lyceum; dat is geen ‘echte’ studie. De prijzen die je klant betaalt, zijn geen serieuze bedragen.
Onbewust laat je anderen toe om je zelfbeeld te verlagen.

Word wakker

De tijden zijn verandert. Creativiteit is je waardevolste bezit. En dat mag je terug zien op je bankrekening. Dat mag je voelen in de vrijheid die je krijgt.

Toen ik mij dit besefte begon ik andere keuzes te maken. Ik transformeerde mijn bedrijf als vormgever radicaal. Nam alleen nog klanten aan die mij betaalden naar mijn creatieve waarde. Stopte met mijzelf klein te houden. En merkte de boost aan vrijheid & creativiteit die volgde. Dit gun ik elke ontwerper!

In dit online groepsprogramma daag ik jou uit om jezelf niet langer klein te houden. Het is mijn missie dat je de waarde van je creativiteit gaat omarmen. En gaat werken vanuit (financiële)vrijheid als zelfstandig ontwerper.

Inhoud CAPS program

 • je krijgt meteen toegang tot alle online lesmodules die bij dit programma horen;
 • gezamenlijke kick-off dag met een groep like-minded op locatie;
 • 6 uitgebreide Q&A-calls met Anne & feedback op al je vragen;
 • praktische hulp om de nodige stappen te zetten naar slim ondernemen;
 • support van de besloten Designers Familie. Een warm netwerk die net als jij gaat voor die eerste ton, waar je 24/7 vragen kunt stellen en successen kunt delen.

Goed om te weten:

 • Komende kick-off: 12 september
 • Duur: Je krijgt toegang voor 6 maanden
 • Het CAPS program is 95% online. Dit geeft je de vrijheid om aan je bedrijf te werken op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt.

Maar dat is nog niet alles

Als jij je voor 9 september inschrijft ontvang je ook:

 • Bonus 1, t.w.v. 247 euro: Gratis deelname aan de online training: “Welk Powertype ben jij en hoe kun je dit naast privé ook zakelijk inzetten?” van gasttrainer & motivatie coach Willemijn Lijnse;
 • Bonus 2, t.w.v. 497 euro: Een 1:1 coachingscall met Anne, waarin we jouw aanbod transformeren;
 • Bonus 3, t.w.v. 149 – 197 euro: Naar keuze gratis toegang tot de online training Auteursrecht òf Meer Klanten Via Google Adwords uit de Business & Design Academy.

Laat ik eerlijk met je zijn

Dit programma is speciaal ontwikkelt voor ondernemers uit de grafische branche. Met focus op de grafisch ontwerper. Met mijn achtergrond als graphic designer ken ik de in’s & outs van de branche. Ik (her)ken de struggle die jij nu ervaart en ken de kansen die het vak biedt.

Ook als bijvoorbeeld animator, architect, art-director, fotograaf, illustrator, interieurstylist, packaging designer of webdesigner (etc, etc..) kan dit groepsprogramma interessant zijn.

Twijfel je of dit programma ook bij jou aansluit? Stuur mij even een berichtje en ik kijk vrijblijvend met je mee.

FAQ – Veel gestelde vragen

Ik span mij maximaal in om jou topresultaat te laten halen. Mocht je toch, om wat voor reden dan ook, niet helemaal tevreden zijn, dan kun je dit voor het einde van de kick-off dag laten weten. Je krijgt dan je betaalde geld terug, met uitzondering van het niet-restitueerbare deel ad 25% van de eindsom en tegen inlevering van eventueel gekregen materialen.

Naast mijn inspanning is het resultaat dat je haalt uit het programma voornamelijk afhankelijk van jouw actie. Ik verwacht dan ook 100% inzet van jouw kant! Maar dat is niet meer dan logisch, toch?!

Na het reserveren van jouw plek via de shop, krijg je toegang de content van deze training(en). Alle content staat direct voor je beschikbaar. De meeste content is opgebouwd met (korte) filmpjes en praktische to-do’s. Zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan.

Tijdens deze dag zetten we je doelen neer voor de komende 6 maanden. Je krijgt antwoord op de volgende vragen: wat WIL je bereiken? Wie of wat moet je WORDEN om dat aan te trekken? Wat moet jij DOEN om dat te worden?
We betrekken daar de basics van je bedrijf bij en zetten de boel op scherp. Zodat je over 6 maanden daar bent, waar je wilt zijn.

Aan jezelf / je bedrijf werken is niet niks. Het komt met vallen en opstaan. Om je hier makkelijker doorheen te helpen is het fijn als je weet waar jouw kracht en ook je valkuil ligt. Als mens, maar zeker ook als ondernemer.

Deze online training van Willemijn Lijnse geeft je inzicht in jouw unieke kracht, hoe jij volledig tot je recht komt en je vol passie aan de wereld kunt laten zien wat er in je zit. In 2 uur ontdek je waar jij energie van krijgt, waar je kracht ligt en maak je de stap naar hoe je deze persoonlijke kennis zakelijk door kan voeren.

Reacties van eerdere deelnemers over deze training zijn:

 • Sinds deze training heb ik meer focus;
 • Het is fijn om even ’stil te staan’ en áán je bedrijf te werken (en jezelf);
 • Ik weet nu nog beter hoe ik mijn sterke punten en eigenschappen kan benutten binnen mijn bedrijf;
 • Deze training is een aanrader voor iedereen die wil groeien!

Ik wil dat jij alles uit dit programma haalt. Zodat je maximaal resultaat uit je investering haalt. En dat kan alleen als er ook een deadline is. Daarom krijg je voor hét CAPS program 6 maanden toegang. Dit is voor de meeste deelnemers voldoende om hun doelen te halen.

Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden via de support. Voor bestaande klanten maak ik graag een persoonlijk aanbod.

Yes, dit wil ik!

Stap in de rollercoaster van creatieve inspiratie, motiverende ondersteuning en GROOTSE groei!

“Ik bereik nu de klanten die mijn werk waarderen en kunnen permitteren.”

Caspar Drenth

“Dankzij Anne gingen er deuren open waarvan ik dacht dat die op slot zaten!”

Marion van den Boogaard

Boek nu!