Trainingen

Klant aan het woord

Jessica de Jong

Dankzij Anne haar hulp ging er voor grafisch ontwerper Jessica de Jong een nieuwe wereld open. Ze stapte over haar ongemak heen en ervaart nu vrijheid en financiële rust doormiddel van haar bedrijf.

Marjolein Ouwehand

Bloemist & videograaf Marjolein Ouwehand loopt te vaak vast in een hoofd vol geniale ideeën. Dankzij een aantal inzichten van Anne haar kant, maakte Marjolein reuze sprongen.

“Dankzij Anne gingen er deuren open waarvan ik dacht dat die op slot zaten!”

Marion van den Boogaard

Anne is puur, eerlijk en zo ontzettend goed in wat ze doet. Ze geeft zoveel kracht en toewijding mee in haar werk,

Ilona Dieleman

“Anne geeft je inzichten en laat je keuzes maken die je anders leren denken.”

Brenda Hermes

Wie is de Business & Design Academy?

De BDA – opgericht door Anne Kluijfhout – is een online platform speciaal opgericht voor ondernemers uit de grafische branche. Met focus op designers. Een online academy waar creatieve professionals meer leren op het gebied van ondernemen.

Wij zijn een met de hand geselecteerde, zeer getalenteerde, team van experts. We worden allemaal gedreven door één doel: onze kennis en ervaring beschikbaar stellen voor jou, zodat jij kunt groeien als ondernemer.

Meer over het team lees je hier.

Waar wacht je nog op?

Lid worden van de academy is gratis. Er staat direct een training voor je klaar die al veel ontwerpers duizenden euro’s extra omzet heeft opgeleverd. Ook staan er een aantal downloads klaar, die je zo van mij krijgt.

FAQ - Veel gestelde vragen

Wanneer beginnen de trainingen?

Alle online trainingen starten direct na betaling. Alleen het CAPS program (is een coaching programma en) start op vaste data.

Het staat ook altijd vermeldt bij de training zelf.

Hoe lang krijg ik toegang tot een training?

Dit is afhankelijk per training. Maar bij de meeste trainingen krijg je 6 maanden toegang.  Dit is voor de meeste cursisten voldoende om hun doelen te halen.

Ook dit staat altijd vermeldt bij de training zelf.

Hoe werk ik een training of cursus door? Elke week een opdracht of op eigen tempo?

Zodra je toegang hebt tot een training of cursus staat alle content direct voor je beschikbaar. De meeste content is opgebouwd met (korte) filmpjes en praktische to-do’s. Zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan.

Elke training, maar ook het CAPS program, doorloop je op je eigen tempo. Dat is juist het fijne aan een online academy! Werken AAN je bedrijf, in je pyjama en op jouw tempo. Heerlijk 😉

Waar wacht je nog op?

Lid worden van de academy is gratis. Er staat direct een training voor je klaar die al veel ontwerpers duizenden euro’s extra omzet heeft opgeleverd. Ook staan er een aantal downloads klaar, die je zo van mij krijgt.